Afvallen.. Dit is een van de meest besproken onderwerpen onder Nederlandse mannen en vrouwen.

En weet je waarom? Omdat we dagelijks bezig zijn met ons uiterlijk. En wat is er eigenlijk mis met een gezond gewicht en een mooi figuur? Niets als je het mij vraagt. Iedereen wil natuurlijk graag een paar kilo’s kwijt. Wanneer je af wilt vallen, hoef je niet perse een streng dieet te volgen.

Het is ook namelijk ook mogelijk om af te vallen zonder dieet. Afvallen zonder dieet heeft dan ook vaak met discipline en het creëren van een nieuwe levensstijl te maken. Even weg met al die lekkere snoepjes, biertjes en wijntjes. Jezelf bewust maken op gezonde, maar natuurlijk wel lekkere voeding. Want wanneer je gaat voor gezonde voeding wat je eigenlijk toch niet erg lekker vindt, zul je het niet lang volhouden!

Kiki Koesen is oprichtster van “Lekker en gezond met Kiki”. Al jaren is zij in strijd naar een gezond gewicht en met haar blog wilt ze mensen inspireren en motiveren om gezonde keuzes te maken!

Via haar blog “Lekker en gezond met Kiki” deelt zij recepten die gemaakt zijn met verse producten zonder pakjes en zakjes! Ook schrijft zij regelmatig over haar strijd tegen de kilo’s wat niet altijd even makkelijk is!

 

82DDC5B54CF5407AA0E588D940E4C68A

Written by supermarkt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *