No Featured Image

Gezond afvallen en op gewicht blijven

Afvallen en diëten is iets wat veel mensen als lastig ervaren. Omdat een gezond gewicht hebben erg belangrijk is voor je algemene gezondheid geef ik je in dit artikel een aantal tips die je kunt toepassen in je dagelijks leven, zodat het afvallen en diëten een stukje makkelijker wordt en beter vol te houden is…. Read more »

No Featured Image

Lekker en gezond eten

Gezond eten hoeft helemaal niet ingewikkelt of lastig te zijn om te koken. Zolang je verse en gezonde producten gebruikt en wat heerlijke kruiden en specerijen, heb je binnen een handomdraai een lekkere en gezonde maaltijd op tafel staan. Wanneer je graag gezonder wilt gaan leven, hoef je echt niet elke dag een smakeloze salade… Read more »

No Featured Image

9 tips om gezond en goedkoop te eten

Het nieuwe studiejaar is weer begonnen! Ben jij op kamers gegaan en kost alles ineens heel veel geld? Dan kan het lastig zijn om gezond te blijven eten. Als student valt dit niet altijd mee, want hoe zorg je voor een gezond voedingspatroon met weinig tijd in je agenda en weinig geld op de bank?… Read more »

Featured Image

Lekker en gezond met Kiki

Afvallen.. Dit is een van de meest besproken onderwerpen onder Nederlandse mannen en vrouwen. En weet je waarom? Omdat we dagelijks bezig zijn met ons uiterlijk. En wat is er eigenlijk mis met een gezond gewicht en een mooi figuur? Niets als je het mij vraagt. Iedereen wil natuurlijk graag een paar kilo’s kwijt. Wanneer… Read more »

No Featured Image

Wat is de link tussen voeding en succes?

Wist jij dat voeding en succes aan elkaar gerelateerd zijn? Wat jij dagelijks in je mond stopt bepaalt indirect je denkwijze, gedrag en hoe je je voelt. Juiste voeding kan het grote verschil betekenen tussen succes en een ontevreden levensstijl waarin dingen niet lukken, je moe en lusteloos voelt of waarbij je kampt met overgewicht…. Read more »

No Featured Image

Met behulp van cravingwatchers.nl kan jij (weer) een harmonieuze relatie met eten krijgen

Met behulp van cravingwatchers.nl kan jij (weer) een harmonieuze relatie met eten krijgen. Klaziena Waerts, gewichtsconsulente en mental coach met als specialisatie emotie eten, kan adviseren en ondersteunen als ervaringsdeskundige. Het is haar missie mensen te helpen bij het herstellen van onevenwichtig eetgedrag, door het erkennen van hun eetgedrag en hun gedachten en gevoelens te herkennen èn te accepteren, zodat… Read more »

No Featured Image

Partners

De online boodschappen markt bestaat uit veel verschillende aspecten. Recepten, ingrediënten, supermarkten, bezorging, opslag, versheid en nog veel meer. Wij hebben een aantal partners die op deze pagina te vinden zijn. Breng ook eens een bezoek aan deze websites! Glutenvrije recepten Boerenkool met worst en spekjes Oma’s hachee Agendasonly.com Wentelteefjes recept Pizzadeeg Zoete aardappel uit… Read more »